dinsdag 14 juli 2015

Uitpakken, stickeren, stempelen, tellen en inpakken

Vanmorgen zijn we om 9.00 uur vertrokken naar het kantoor van Biblionef Ghana. De meeste boeken en puzzels hadden we in en op onze auto. Dankzij jullie geweldige sponsoring hebben we 2850 boeken kunnen kopen.
Bij Patricia haar kantoor hebben we de boeken en puzzels uitgeladen en Ans en Feikje hebben samen met Patricia en een stagiaire de boeken uitgepakt, gestickerd en gestempeld met de tekst ' Enjoy this Book' Biblionef. Wia is samen met de chauffeur Agoro opnieuw naar de EPP Bookshop gereden om de rest van de boeken op te halen. Eerst weer de pinautomaat van de bank geplunderd. Daarna met elkaar het stempelen en stickeren afgemaakt. Vervolgens hebben we voor 4 scholen boeken ingepakt. Per school 125 boeken en 1 puzzel.
Vanmiddag hebben we samen met een mevrouw van het ministerie van onderwijs en Patricia boeken naar 2 scholen gebracht in een van de voorsteden van Accra. We waren om vier uur al weer thuis en genieten nu van een lekkere kop thee. We hebben hier een perfecte verzorging in het B&B van Cindy.

Agoro onze chauffeur 




Boeken uitladen




Stickeren en stempelen


Stickeren en stempelen


Klaar om weg te brengen




Geen opmerkingen:

Een reactie posten